Wooden Surface

OVER ONS

Eurofloor is een bedrijf gespecialiseerd in vloeren, trappen en zonwering. Onze specialist heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van vloeren, trappen en zonwering. Begonnen als een klein bedrijf, werkt Eurofloor al jaren samen met veel tevreden klanten. Onze specialist geeft altijd het beste advies om klanten te helpen bij het vinden van hun perfecte behoeften voor het huis.

Bouw je een nieuw huis of wil je verbouwen? Eurofloor staat klaar om te helpen. Bij Eurofloor bieden wij vloeren, zonwering en nog meer huisdecoratie aan. Ons grote assortiment vloeren bestaat uit tapijt, vinyl, laminaat, tegels, parket/hout, PVC en nog meer. Heeft u geen idee wel type vloer of zonwering u in uw woning wilt laten leggen? Onze specialist kan u te allen tijde voorzien van adviezen en informatie. Wij helpen u met meten en vertellen wat u nodig heeft en hoeveel het kost. Dat allemaal is gratis, ook gratis bezorging!

 

Als u een nieuwe vloer of zonwering laat leggen wilt u natuurlijk dat dit vakkundig en professioneel gedaan wordt. We stellen kwaliteit altijd voorop, daarom bieden we altijd de beste kwaliteit producten en uitstekende service met garantie. We leveren van veel verschillende merken en we zullen altijd helpen om de beste garantieoptie voor je te vinden. Alle vloeren en zonwering die wij leggen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op de juiste manier behandeld. We kunnen altijd binnen uw budget passen en u kunt uw product van de beste kwaliteit krijgen.

 

Eurofloor, altijd de beste kwaliteit en service met voordelige prijzen voor jouw mooie woning!