Cabinet Maker Sketch

LEGSERVICE

Vloer Egalisatie 

Wij doen ook vloer egalisatie voordat u begint met laminaat of tegels of een andere type vloer dat u mooi vindt. Wij gebruiken altijd het beste materiaal voor een sterke en duurzame vloer.

Zonwering Montage 

We bieden u niet alleen hoogwaardige materialen voor zonwering, maar we kunnen u ook helpen om het op uw raam te installeren.

Vloeren

Vloerinstallatie is onze belangrijkste dienst. Bij Eurofloor kunt u uw vloer vakkundig laten leggen. We bieden u ook van gratis metingen en advies voordat u aan het project begint. Alle diensten worden uitstekend uitgevoerd door onze specialist met jarenlange ervaring.

Trap Bekleding en Traprenovatie

De trap is een belangrijk onderdeel van de woning. Je wordt elke ochtend wakker en begint de trap af te lopen naar de keuken om je ochtendkoffie te halen. Is het tijd om de trap op te frissen om je meer motivatie te geven? Wij staat klaar om u te helpen! Wij hebben veel opties die bij uw huisontwerp passen. Van lamiaat, vinyl, pvc of tapijt naar keuze! En wij bieden u een gratis installatieservice voor tapijt! kijk meer...